Recent content by EB83C10

  1. E

    83 C10 oil pressure gauge not working

    I found my problem! RustyPile chimed in on a private thread and helped me out. I was testing my ceramic resistor on the back of the gauge with it installed. I did not realize I should be testing it off the gauge. My ohm reading of the ceramic resistor was actually the reading the resistance of...
  2. E

    83 C10 oil pressure gauge not working

    I only have some 91 ohm resistors. I do not have a potentiometer or a decade box. I'll have to try checking sensor and gauge by applying air. I have not done that yet. What about the no fluctuation when under a load or different rpms?
  3. E

    83 C10 oil pressure gauge not working

    Yes. Gauge goes to zero with the engine off. Stays steady at 15 while running. And yes I did that. When I unplug the wire at the sender the gauge pegs. Ground it and it drops to zero. Yes it has 3 wires. +, -, and sensor
  4. E

    83 C10 oil pressure gauge not working

    Looking for some input on my oil pressure gauge. I've found a ton of information on the sight here and used it for trouble shooting. But I still can't get it working. I have a 83 C10 that I acquired in pieces. Original SM 465 Transmission. Swapped in a crate 383 and all new Painless wiring...
  5. E

    83 C10 Headlight Spring Installation

    Awesome thanks!
  6. E

    83 C10 Headlight Spring Installation

    Is this correct? One spring bottom inside?
  7. E

    83 C10 Headlight Spring Installation

    I have a 1983 C10 (Single square headlight) that I acquired completely in pieces. It was tore down to the frame by the previous owner and he began a restoration before he ran out of money/steam. This is my first C10 ever and I'm learning as I go. I have managed to find info or figure it out...

Latest posts

Forum statistics

Threads
36,492
Posts
773,044
Members
25,859
Latest member
85swampdonkey
Top