Man this Dash is messed up

Discussion in 'Gauge, Speedo & Instrumentation' started by Newman82, Jul 14, 2017.

  1. Cuba

    Cuba Full Access Member

    Posts:
    140
    Likes Received:
    23
    Joined:
    Apr 27, 2014
    Location:
    Philly, PA USA
    First Name:
    Cuba
    Truck Year:
    89
    Truck Model:
    S10 Blazer
    Engine Size:
    4.3ltr TBI
    Christmas in July almost...lol. Maybe you left a ground unattached? Check the wire ends too. Sometimes the wires are so corroded they break inside the insulation. Look for green tarnish at the wire ends.... this is the corrosion
     
  2. Newman82

    Newman82 Junior Member

    Posts:
    6
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 14, 2017
    Location:
    Missouri
    First Name:
    Jacob
    Truck Year:
    86
    Truck Model:
    C10
    Engine Size:
    350
    Will do, thank you!
     
  3. CSFJ

    CSFJ Supporting Member Supporting Member

    Posts:
    2,190
    Likes Received:
    69
    Joined:
    Jul 1, 2014
    Location:
    Michigan
    First Name:
    Christian
    Truck Year:
    1984
    Truck Model:
    D30
    Engine Size:
    6.2ltr
    I'm thinking this is the likely cause. I just checked the harness out of my '87. the dome picks up power from a plug on the upper left of the fuse block (orange wire). the white ground wire runs to the under dash light bulb, where it is spliced to the grounds the run out to the door switches.
     
  4. crossy

    crossy Junior Member

    Posts:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 7, 2017
    Location:
    Pennsville, NJ
    First Name:
    David
    Truck Year:
    1981
    Truck Model:
    C10
    Engine Size:
    350
    the dome/cargo are basically together, they have a separate fuse in the fuse box that could EASILY have gotten blown with a shorted headlight switch.
     

Share This Page